Yrityshaku

Hae yrityksiä pohjoismaisesta tietokannastamme. Löydät markkinatietoa noin 500 000 yrityksestä.

Perushaku (vapaateksti)

Tarkennettu haku (valikoima)

loading

Largestcompanies medioissa

Tästä voit lukea, mitä on kirjoitettu Largestcompanies-sivustosta eri medioissa.

Haluatko lisää tietoja, kuvia tai tilata lehdistötiedotteemme? Soita Petra Johansson Måsén + 46 8 566 229 24 tai lähetä sähköpostia petra.johanssonmasen@largestcompanies.se.

Unt.se | Joulukuu 2015
Media bild

Biotiedeyritykset kärjessä

"Uppsalan läänin menestyneimpien yritysten listalla biotiedeyritykset ovat kärjessä. Kauttaaltaan listaa hallitsee teollisuus – yhdessä kelloalan tulokkaan kanssa." Upsala nya tidning kirjoittaa Uppsalan läänin suurimpien yritysten listasta.

Lue artikkeli
St.nu | Marraskuu 2015

Yksi yritys on noussut useita pykäliä viime vuodesta

Sundsvalls tidning kirjoittaa Länsi-Norlannin suurimpien yritysten top-listasta. Lehti toteaa, että sijoitukset top-seitsemän osalta ovat ennallaan. "Bilbolaget Invest Sundsvall kuitenkin kasvattanut liikevaihtoaan voimakkaasti ja yritys on kiivennyt kuusi pykälää yhdeksännelle sijalle. Kokonaan uusi listalla on Permobil sijalla 19."

Lue artikkeli
Newsoresund.se | Lokakuu 2015

Yrityksiä aivan eri aloilta Skånen suurimpien yritysten joukossa

News Øresund kirjoittaa listasta, joka käsittää Skånen suurimmat yritykset: ”Matkapuhelimia, rakentamista ja lämmönvaihtimia. Skånen suurimmat yritykset toimivat eri aloilla käy ilmi Largest Companies -makasiinin viimeisimmästä yhteenvedosta."

Lue artikkeli

Helagotland.se | Lokakuu 2015

Valtion omistama yritys ylimpänä

Gotlannin läänissä valtion omistama yhtiö pitää kärkisijaa, mistä Helagotland.se kirjoittaa. Yhtiö on Svenska Spel, jonka liikevaihto on SEK 7 541 0000 tuhatta.

Lue artikkeli
Affarerinorr.se | Lokakuu 2015

Norrbottenin suurin yritys on LKAB

Affärer i norr kirjoittaa LKAB:sta, joka pitää kärkisijaa Norrbottenin suurimpien yritysten listalla. 20 suurimman yrityksen kokonaisliikevaihto on laskenut noin SEK 5 miljardia viime vuodesta.

Lue artikkeli
Affarsliv24.se | Lokakuu 2015

Boliden Mineral kärjessä

"Boliden Mineral on Västerbottenin ylivoimaisesti suurin yritys. Toisella ja kolmannella sijalla ovat Coop Nord ja Skellefteå Kraft." Affärsliv24 julkaisee listan Västerbottenin suurimmista yrityksistä.

Lue artikkeli
Op.se | Lokakuu 2015

Jämtkraft on läänin suurin yritys

Östersundsposten kirjoittaa, että Jämtkraft on kärjessä Jämtlannin läänin suurimpien yritysten listalla. Sanomalehti kirjoittaa myös, että 20 suurimman yrityksen liikevaihto on kasvanut viime vuosina, kun taas henkilöstön määrä on laskenut.

Lue artikkeli
Ostrasmaland.se | Lokakuu 2015

Kiinteistöyhtiöt ovat kannattavia

Östra Småland Nyheterna kirjoittaa, että kiinteistöala on kannattavin läänissä: ”Jos aiot tienata rahaa, kiinteistöala on hyvä valinta. Viimeisimmän tilinpäätöksen mukaan Claesson & Anderzén on ansainnut eniten rahaa niistä läänin yrityksistä, joilla on pääkonttori täällä."

Lue artikkeli

DN.no | Heinäkuu 2015

Ruotsalaiset yritykset hallitsevat

Dagens Næringsliv kirjoittaa, että palkintokorokkeelle Pohjoismaiden suurimmista yrityksistä yltävät Statoil, A.P. Møller – Mærsk ja Volvo. "Mutta listä sisältää enimmäkseen ruotsalaisia yrityksiä."

Kuva: Harald Pettersen, Statoil

Lue artikkeli
SvD.se | Kesäkuu 2015

Pohjoismaiden suurimmat yritykset

SvD Näringsliv huomioi top-listan Pohjoismaiden suurimmista yrityksistä. "Pohjoismaisten yritysten liikevaihto oli lähes 70 miljardia euroa vuonna 2014."

Kuva: Leif R Jansson, TT

Lue artikkeli

Oresundsinstituttet.org | Helmikuu 2015

Kymmenen suurinta työnantajaa

Øresundsinstituttet luettelee kymmenen suurinta työnantajaa Skånessa, Kööpenhaminassa, Sjællandissa ja Tukholmassa.

Lue artikkeli